استفاده از روش هاي مختلف برنامه ريزي نمي تواند نتيجه مطلوبي را در اختيار متقاضي قرار دهد. از اين رو توصيه مي شود براي بهتر نتيجه گرفتن و قبولي در کنکور ارشد و همچنين تمام آزمون هايي که سالانه برگزار مي گردد، از روش هاي اصولي و درست پيروي کرد. در واقع بهتر است که اين کار به متخصص و مشاور تحصيلي بسپاريد که بيشترين تجربه و علم را در زمينه برنامه ريزي درسي داشته باشد و بتواند حامي و راهنماي مناسبي تا قبولي شما باشد. در ادامه به انواع روش هاي برنامه ريزي درسي آزمون کارشناسي ارشد پرداخته ايم.


برنامه ريزي درسي کوتاه مدت


نوشتن برنامه نياز به اطلاعات کافي در خصوص منابع درسي، رشته هاي تحصيلي و تکنيک هاي برنامه ريزي دارد. پيشنهاد مي شود که در ابتدا با برنامه کوتاه مدت يا هفتگي پيش برويد و سپس از برنامه هاي طولاني تر استفاده کنيد. بهتر است که پساز شروع مطالعه دروس و تهيه منابع درسي مناسب، يک برنامه آزمايشي يک هفته اي براي خود طرح نماييد تا بيشتر با نحوه عملکرد خود آشنا شويد.


برنامه درسي اول در واقع يک برنامه آزمايشي جهت شاخت از کميت و کيفيت مطالعه شما است. در اين برنامه بايستي از تعداد دروس کم و ساعت هاي مطالعه پايين استفاده کرد. مي توانيد در روز سه درس را در نظر بگيرد و در هر بازه 1 ساعت و نيم مطالعه، يک ربع استراحت داشته باشيد. همچنين مي توانيد تعداد تست ها را از 15 تا شروع کنيد و در برنامه هاي بعد با توجه به توانايي خود، ساعت مطالعه و تعداد درس و تست ها را افزايش دهيد.


برنامه ريزي درسي ميان مدت


پس از اين که برنامه آزمايشي هفته اول را اجرا کرديد و با نحوه عملکرد خود بيشتر آشنا شديد، بايستي از برنامه هاي طولاني مدت تر براي مطالعه دروس خود استفاده کنيد. در اين مرحله نوبت به طراحي برنامه ميان مدت يا ماهانه مي رسد. داوطلب بايد با شناختي که از خود پيدا کرده است و همچنين زماني که تا روز آزمون دارد، اقدام به طرح برنامه ريزي درسي مناسب و پيروي از آن کند.


در برنامه هايي که ماهانه فرد اجرا مي کند، بايستي تمام شرايط و عملکرد خود را زير نظر بگيرد. همچنين در مدت زمان محدود، تمرکز خود را بر دروسي بگذارد که ضريب بالاتري نسبت به بقيه دارند و فرد در مطالعه و تست زدن آن ها مي تواند بهتر عمل کند. مديريت زمان نيز در برنامه هاي ماهانه از اهميت بالايي برخوردار است.


برنامه ريزي درسي بلند مدت


برنامه ريزي بلند مدت نياز به اهداف بلند مدت نيز دارند. در حقيقت بدون داشتن هدف هيچ مسيري را نمي توان به درستي پيش رفت و در نهايت به چيزي که مي خواهيم، نمي رسيم. داوطلباني که قصد شرکت در آزمون ارشد را دارند، بايستي از برنامه هاي کوتاه مدت و ميان مدت استفاده کنند و با تعيين هدف و شناخت نقاط قوت و ضعف خود، برنامه ريزي بلند مدت نيز داشته باشند.


برنامه ريزي بلند مدت مناسب افرادي مي باشد که فرصت بسياري تا آزمون خود دارند و مي توانند مثلا در يک دوره 5 ماهه پس از مطالعه، شرايط خود را سنجيده و بدانند چه مقدار از مباجث را بايد مرور کنند و در آزمون هاي آزمايشي مختلف شرکت نمايند. متقاضياني که قصد قبولي در کنکور کارشناسي ارشد را دارند، بايستي دوره زماني طولاني را به خواندن دروس اختصاص دهند و از برنامه ريزي چند ماهه يا سالانه پيروي کنند.


 


 


منبع: برنامه ريزي کنکور کارشناسي ارشد

زمان ثبت نام آزمون استخدامي آموزش و پرورش

برنامه ريزي کنکور

ثبت نام آزمون استخدامي آموزش و پرورش

هزينه ثبت نام آزمون استخدامي آموزگار ابتدائي آموزش و پرورش

سايت ثبت نام آزمون استخدامي آموزگار ابتدائي آموزش و پرورش

بهترين مشاوران آزمون استخدامي آموزگار ابتدائي

شرايط ثبت نام کنکور کارشناسي ارشد

برنامه ,ريزي ,درسي ,ارشد ,مطالعه ,آزمون ,برنامه ريزي ,ريزي درسي ,کارشناسي ارشد ,ريزي بلند ,کنکور کارشناسي ,ريزي کنکور کارشناسي
مشخصات
آخرین مطالب این وبلاگ
آخرین جستجو ها