طراحي صنعتي امروزه با نام طراحي محصول نيز شناخته مي شود و علاوه بر توجه به زيبايي محصولات و کالا ها، به کارايي آن ها توجه بسياري دارد. فارغ التحصيلان مقطع دکتري طراحي صنعتي مي توانند در مشاغل و صنايع مختلفي از جمله (شهرداري ها، صنعت نوشت افزار، صنعت اسباب بازي، صنايع توليد مبلمان، طراحي داخلي، صنايع توليد لوازم صوتي و تصويري، طراحي نجهيزات پزشکي و.) به فعاليت بپردازند. امروزه با توجه به پيشرفت و گسترش علم و نياز انسان ها به کالا ها و محصولات متنوع با زيبايي و کارايي بالا، اين رشته داراي اهميت بسياري مي باشد و فارغ التحصيلان آن مي توانند با توانايي و علاقه براي جامعه مفيد واقع شوند و به درآمدهاي مناسبي دست يابند.
افرادي که علاقمند به تحصيل در مقطع دکتراي تخصصي (Ph.D) مي باشند، ابتدا لازم است که در آزمون ورودي شرکت نمايند و پس از قبولي وارد مرحله مصاحبه دکتراي تخصصي خواهند شد. مصاحبه نيز داراي مراحل پيچيده و دشواري مي باشد که افراد بايد از قبل آمادگي هاي لازم را داشته باشند و بتوانند توانايي هاي خود را به کارشناسان اثبات کنند. براي متقاضياني که قصد ورود به مقطع دکترا را بدون شرکت در آزمون کتبي دارند، راه حلي نيز در نظر گرفته شده است. اين دسته از افراد مي توانند در صورت داشتن شرايط لازم ، ثبت نام دکتري تخصصي بدون کنکور را انجام دهند.
منبع: برنامه ريزي کنکور دکترا طراحي صنعتي
زمان ثبت نام آزمون استخدامي آموزش و پرورش
ثبت نام آزمون استخدامي آموزش و پرورش
هزينه ثبت نام آزمون استخدامي آموزگار ابتدائي آموزش و پرورش
سايت ثبت نام آزمون استخدامي آموزگار ابتدائي آموزش و پرورش
طراحي ,صنعتي ,تخصصي ,کنکور ,صنايع ,لازم ,طراحي صنعتي ,ريزي کنکور ,دکتراي تخصصي ,دکتري طراحي ,فارغ التحصيلان ,دکتري طراحي صنعتي