پشتيبان يا مشاور تحصيلي کنکور کسي است که با داشتن علم و تخصص کافي در زمينه کنکور سراسري و برنامه ريزي درسي داوطلبان را به سمت مسير درست هدايت مي کند و به خوبي راه هاي مقابله با موانع و چالش هاي پيش رو را به فرد آموزش مي دهد. معمولا کنکوري ها به دليل نداشتن اطلاعات کافي و آشنا نبودن با شيوه هاي درست مطالعه و يادگيري، مدام با چالش هايي روبرو هستند و دچار سردرگمي مي شوند.
با توجه به اين موضوع، شرکت کنندگان آزمون سراسري انساني نياز بسياري به همراهي با يک مشاور و پشتيبان دارند تا بتوانند به خوبي مطالعه خود را آغاز کرده و باکيفيت و پيوسته جلو بروند. در واقع پشتيبان نقش بسيار مهمي را در نتيجه قبولي و موفقيت کنکوري ها ايفا مي کند و اگر هر فردي با همراهي مشاوري باتجربه و کاربلد پيش برود، همراه با پشتکار و تلاش خود مي تواند به نتيجه مطلوبي دست يابد. پشتيبان با ارائه برنامه ريزي درسي، آموزش شيوه هاي درست مطالعه، معرفي منابع درسي مناسب، افزايش انگيزه و کاهش استرس و اضطراب فرد و. به خوبي مي تواند حامي و راهنماي وي باشد.
چگونه مطالعه براي کنکور علوم انساني را آغاز کنم؟
اين سوال ممکن است ذهن بسياري از کنکوري ها درگير کرده باشد و همواره دغدغه اين را دارند که چگونه مطالعه کنم؟ مطالعه خود را با چه دروسي آغاز کنم؟ چگونه همزمان براي آزمون سراسري انساني و امتحانات نهايي آماده باشم؟ در اين پارت از مقاله سعي داريم که به پرسش هاي به وجود آمده در ذهن شما عزيزان پاسخ دهيم. اولين گام براي شروع مطالعه دروس لازم، داشتن يک مشاور و پشتيبان اختصاصي است.
منبع: بهترين پشتيبان کنکور علوم انساني
زمان ثبت نام آزمون استخدامي آموزش و پرورش
ثبت نام آزمون استخدامي آموزش و پرورش
هزينه ثبت نام آزمون استخدامي آموزگار ابتدائي آموزش و پرورش
سايت ثبت نام آزمون استخدامي آموزگار ابتدائي آموزش و پرورش
پشتيبان ,مطالعه ,انساني ,کنکور ,آغاز ,کنکوري ,علوم انساني ,پشتيبان کنکور ,کنکور علوم ,چگونه مطالعه ,آزمون سراسري ,آزمون سراسري انساني